Narrowweb / Labels

Het bedrukken van labels/etiketten gebeurd hoofdzakelijk met solvent en uv inkten die doorontwikkeld zijn, om een steeds hoogwaardiger eindproduct te kunnen produceren.

Binnen deze industrie zijn vele ontwikkelingen gaande. Men ontwikkeld om de uv inkten te vervangen door water gebaseerde produkten en ook digitaal bedrukken is in opkomst.

Echter zijn er vele bedrijven die hun eindproduct blijven vervaardigen met de solvent/uv inkten en daarin ondersteund Flexoclean ook met produkten afgestemd op de specifieke situaties.

Binnen deze tak van de industrie worden veel oplosmiddelen gebruikt. Veel van de oplosmiddelen zijn milieugevaarlijk of gevaarlijk voor de gezondheid van de gebruikers.

Dit is een groot aandachtspunt waarbij Flexoclean uitgedaagd wordt reinigingsprodukten te ontwikkelen met milieu vriendelijkere oplossingen, vaak toegepast in reinigingsmachines of handmatig tussendoor tijdens het productieproces.

Flexoclean biedt tevens een diepreiniging op locatie met passende methodieken die veilig en effectief zijn. Veelal wordt deze service verleend wanneer de rasterwals gewisseld is en gedemonteerd is. Onze FlexMobile is uitgerust met een ingebouwde reinigingsmachine op basis van een wasprogramma. Andere methodieken worden niet door ons ondersteund.