Golfkartonnage

Het bedrukken van golfkarton gebeurd met watergebaseerde drukinkten die doorontwikkeld zijn, om een steeds hoogwaardiger eindprodukt te kunnen produceren met behulp van flexo druktechnieken. Hierbij hoort uiteraard een hoogwaardig reinigingsprodukt afgestemd op inktrecepturen.

De specifieke eigenschappen van uw productieproces vragen om een specialistische benadering. Niet alleen van u en uw eigen medewerkers, maar zeker ook van specialistische partijen van buitenaf.

Flexoclean heeft voor de golfkartonbedrukkers een reinigingsconcept dat in elk aspect rekening houdt met de kwaliteit van het eindprodukt. Daarbij is de uitdaging een constante printkwaliteit te realiseren met het neerzetten van een juist product en een juiste toepassing. Flexoclean traint uw mensen op de vloer hoe op een veilige manier te kunnen werken met onze produkten en het volgen van ons concept. Door het volgen van onze adviezen zal men tijd en kosten besparen op een milieuvriendelijke manier.

Flexoclean biedt tevens een diepreiniging op locatie met passende methodieken die veilig en effectief zijn. Veelal wordt deze service verleend terwijl de rasterwals nog ingebouwd is, we noemen dit een inline reinigingstechniek.