LAB / R&D

Flexoclean heeft innovatie hoog in het vaandel staan en wil voorloper zijn op het gebied van ontwikkelingen in specialistische industrieën.

Daarvoor worden flinke investeringen gemaakt om de markten op een professionele en vakkundige manier van dienst te kunnen zijn.

Binnen Flexoclean zijn hoogopgeleide chemici werkzaam die werken aan opdrachten die komen vanuit onze partners en relaties, evenals nieuwe ideeën die ontstaan uit onze eigen team.

Met ons Technology Center zijn wij een bedrijf dat ontzorgt op het gebied van alle vraagstukken op het gebied van kwaliteit, ontwikkeling en milieu.

De laatste jaren heeft ons Technology Center vele ontwikkelingen gemaakt met betrekking tot de verpakkingsindustrie. Daarbij is het hen gelukt een eerste wereldpatent te verkrijgen!

Geen opdracht is hen te gek, zij houden van een uitdaging. Al lijkt een uitdaging soms chemisch technisch lastig of zelfs onmogelijk, met de creativiteit van dit team blijft men zoeken naar combinatieoplossingen.

Flexoclean maakt gebruik van de nieuwste technologieën en heeft zich gecertificeerd tot Erkend Leerbedrijf. Hierdoor hebben wij plaats voor stagiaires en afstudeerders, die ons ook weer op de hoogte houden van nieuwe methodieken uit het hoger onderwijs.