Servicedienst

Diepreiniging Rasterwalsen

Onze servicedienst voert diepreinigingen uit op locatie in heel Europa. Op deze manier creëert Flexoclean een goed startpunt. Er worden uitgebreide rapportages gemaakt voor het reinigen en van de resultaten die we behalen na het reinigen.
Na het diepreinigen adviseren wij een juiste dagelijkse reiniger in te zetten, om de volumes van de walsen constant te houden. Een concept waarbij minder stilstand van de printmachines ontstaat, een constante inktreceptuur, langere levensduur van de walsen en het belangrijkste: een constante drukkwaliteit !

Flexoclean heeft jarenlange ervaring in de industrie. Vele manieren van diepreiniging hebben wij de revue zien passeren. Iedere periodieke diepreinigingsmethode die op de markt is verschenen, is onderzocht door onze afdeling R & D.

> Inline diepreiniging:
Walsen worden gereinigd in de printunit op de drukwalsen. Alle maten walsen zijn mogelijk. Deze manier van reinigen worden uitgevoerd met behulp van verwarmingsbakken. Flexoclean blijft door ontwikkelen op de manier van diepreinigingen inline en komt binnen afzienbare tijd met een nieuwe innoverende oplossing.

> Offline diepreiniging:
Walsen worden uit de printunit genomen en worden met behulp van een takel in onze vrachtwagen gebracht en geplaatst in de reinigingsmachine. Deze wasmachine heeft een vast reinigingsprogramma en kan walsen reinigen met een walsbreedte tot 3500 mm., maximale walsdoorsnede 300 mm, maximale walsgewicht 800 kg.

Doseersystemen

> Doseersystemen dagelijkse producten:
Flexoclean denkt mee in alle situaties. Houdt rekening met de eisen van een verzekeringsmaatschappij, regelgevingen en we houden uiteraard rekening met het gemak van het gebruik. Wij maken gebruik van diverse systemen, deze worden afgestemd op wensen en mogelijkheden op locatie. U kunt ons vragen naar de mogelijkheden.