Flexibele verpakkingen

Het bedrukken van materialen zoals folie, metaal, zakken, plastic gebeurd met solventgebaseerde drukinkten die doorontwikkeld zijn, om een steeds hoogwaardiger eindprodukt te kunnen produceren met behulp van flexo druktechnieken. Hierbij hoort uiteraard een hoogwaardig reinigingsprodukt afgestemd op inktrecepturen.
De specifieke eigenschappen van uw productieproces vragen om een specialistische benadering. Niet alleen van u en uw eigen medewerkers, maar zeker ook van specialistische partijen van buitenaf.
Binnen deze tak van de industrie worden veel oplosmiddelen gebruikt. Veel van de oplosmiddelen zijn milieugevaarlijk of gevaarlijk voor de gezondheid van de gebruikers.

Dit is een groot aandachtspunt waarbij Flexoclean uitgedaagd wordt reinigingsprodukten te ontwikkelen met milieu vriendelijkere oplossingen, vaak toegepast in reinigingsmachines of handmatig tussendoor tijdens het productieproces.
Flexoclean biedt tevens een diepreiniging op locatie met passende methodieken die veilig en effectief zijn. Veelal wordt deze service verleend wanneer de rasterwals gewisseld is en gedemonteerd is. Onze FlexMobile is uitgerust met een ingebouwde reinigingsmachine op basis van een wasprogramma.